IEDERE MAANDAG EN DINSDAG EEN DAGSCHOTEL À € 10,50

17 & 18 DECEMBER

BIEFSTUKJE CHAMPIGNONS, SALADE EN FRIET

 

PER 1-1 IS DE DAGSCHOTEL € 11,00 

WO 2 EN DO 3 JANUARI

BIEFSTUKJE PEPERSAUS

SALADE EN FRIET

7 & 8 JANUARI

PASTA MET HUISGEMAAKTE PESTO EN VERSE GROENTES 

 

 

KERSTDINER € 59,50 

VIER GANGEN KEUZE MENU 

Voorgerechten: *Risotto koekje met coquille, gamba, doperwtencrème en een kwarteleitje of *Tataki van

ossenhaas met soja/wasabi en een Parmezaans koekje of *Bladerdeeg met vijgen, gefrituurd geitenkaasje, salade met spinazie cantharellen truffelolie 

Soepen: *Kreeftenbisque met rouille & knoflook- croutons of *Wildbouillon met paddenstoelen en wild zwijn of *Pompoensoep met feta en kruidenolie 

Hoofdgerechten: *Gegrilde hertenbiefstuk met rodekool spruitjes, stoofpeertjes en een chocolade/wild jus of *Gebakken zeewolf met groene asperges aardappel/pastinaakpuree en een citroen-hollandaisesaus of *Groenten ratatouille, chips van parmezaanse kaas en een paprika crème-saus. 

Nagerechten: *Zoetigheid of *Kaasplankje of *Koffie compleet  

GEDURENDE HERFST & WINTER

WILDSTOOFSCHOTEL € 19,50

MET AARDAPPELTJES EN STOOFPEERTJE 

 

IN NOVEMBER 

SLIPTONGETJES MET FRIETEN EN SALADE € 19,50 

APFELSTRUDEL 

MET VANILLESAUS EN SLAGROOM € 5,50 

SOEP VAN DE WEEK