Beste gasten van Bartje Bloemendaal,


Helaas wordt het ondernemen op dit moment voor ons onmogelijk gemaakt en zijn wij genoodzaakt om als restaurant de deuren tijdelijk te sluiten.


*Omdat wij er als personeel toch graag voor u willen zijn kunt u iedere week een verse maaltijd bij ons komen afhalen voor € 9,50 (alleen bij inschrijving).

Dit doen wij non-profit en van de opbrengsten zullen wij weer koken/schenken aan goede doelen zoals de Voedselbank en ziekenhuizen.

Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor de updates:

https://www.facebook.com/vriendenvanbartje Instagram @vriendenvanbartje


Of schrijf u in voor de nieuwsbrief op: bartjebloemendaal@gmail.com

 

*Bartje Bloemendaal staat als bedrijf buiten Vrienden van Bartje en is georganiseerd door het personeel voor het goede doel

Bartje Bloemendaal ligt in een groene omgeving, met een prachtig terras, direct aan de Kennemerduinen, op de weg tussen de ruïne van Brederode en het kopje van Bloemendaal en bijna naast openluchttheater Caprera.

Via Fietsroutenetwerk kunt u kijken waar u bij ons in de buurt allemaal heerlijk in de vrije natuur kunt

fietsen en wandelen. De gezellige informele sfeer zorgt voor veel vaste gasten die door ons ervaren team met enthousiasme bediend worden. 

Bartje Bloemendaal is een fijne plek om te genieten van een kopje koffie, een borrel en om heerlijk te eten zowel voor lunch als diner. Met onze wisselende dagaanbiedingen, waaronder iedere maandag en dinsdag een dagschotel voor slechts € 12,00, broodje van de week, een 3-gangen maandmenu, minimaal één visspecialiteit en een seizoensspecialiteit koken wij met de seizoenen mee.

U kunt bij ons ook met grote groepen à la carte lunchen en dineren

Bartje Bloemendaal beschikt over een mooi en intiem ingerichte zaal, waar u de mogelijkheid heeft om met uw gezelschap a la carte te dineren, te vergaderen of

voor andere intieme bijeenkomsten, waaronder een condoleance of een verjaardagsfeestje.  

 

We hebben ook de beschikking over een ruim en gunstig gelegen terras en parkeren kan tegenwoordig gewoon op de Bergweg naast het restaurant. Wij serveren de gehele dag onze dinerkaart, de lunch is tot 17.00 uur beschikbaar. 

Ons team heet u van harte welkom.