Beste gasten van Bartje Bloemendaal,


Helaas wordt het ondernemen op dit moment voor ons onmogelijk gemaakt en zijn wij genoodzaakt om als restaurant de deuren tijdelijk te sluiten.


*Omdat wij er als personeel toch graag voor u willen zijn kunt u iedere week een verse maaltijd bij ons komen afhalen voor € 9,50 (alleen bij inschrijving).

Dit doen wij non-profit en van de opbrengsten zullen wij weer koken/schenken aan goede doelen zoals de Voedselbank en ziekenhuizen.

Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor de updates:

https://www.facebook.com/vriendenvanbartje Instagram @vriendenvanbartje


Of schrijf u in voor de nieuwsbrief op: bartjebloemendaal@gmail.com

 

*Bartje Bloemendaal staat als bedrijf buiten Vrienden van Bartje en is georganiseerd door het personeel voor het goede doel

ZAAL, VERGADERINGEN, FEESTJES, CONDOLÉANCES, LUNCHES, DINERS EN CATERING

U KUNT BIJ ONS OOK MET GROTERE GROEPEN À LA CARTE LUNCHEN EN DINEREN   

ZAALHUUR

U kunt bij vergaderingen, presentaties en trainingen gebruik maken van een groot multimediascherm inclusief usb-aansluiting waardoor u alle presentaties via uw eigen laptop duidelijk kunt weergeven. Wi-fi, flipover en muziekaansluiting voor mobiele apparatuur aanwezig. De zaalhuur bedraagt minimaal € 20,- per uur met een minimum van 2 uur.

PARTIJEN

Wij kunnen, samen met u, alle mogelijke buffetten en diners samenstellen. Voor ons zijn er slechts mogelijkheden, geen moeilijkheden! Voor de buffetten geldt een minimum aantal van +/- 20 personen.

Voor al uw vragen en/of offertes voor de zaal in Bloemendaal mailt u naar: bartjebloemendaal@gmail.com

Voor al uw vragen en/of offertes voor de zaal in Santpoort-Noord mailt u naar: cafebartjeboven@gmail.com

ALGEMENE INFO 

De perfecte locatie voor elke gelegenheid waar u met kleine en grote groepen terecht kunt in de sfeervolle zaal van “Bartje

Bloemendaal” of in onze zaal “Bartje Boven” in Santpoort-Noord. Voor vergaderingen, high tea, condoleance recepties, aangeklede borrels met (luxe) bittergarnituur, feestavonden, walking dinners, buffetten of à la carte lunchen en dineren met grotere groepen. 

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat wij ons uiterste best zullen doen om iedere wens die u heeft op een passende manier in te vullen. Bel ons voor een op maat gemaakt arrangement en een persoonlijke offerte. 

Voor informatie voor de zaal in Bloemendaal mailt u naar: bartjebloemendaal@gmail.com

Voor informatie voor de zaal in Santpoort-Noord mailt u naar: cafebartjeboven@gmail.com  

BUFFETTEN EN HAPJES

Wij hebben een ruime keuze in buffetten waaronder:

Tapasbuffet; Satébuffet; Broodjesbuffet en nog veel meer. 

 

Klik op onderstaande foto en zie de mogelijkheden.