EINDELIJK MOGEN WIJ U, HELAAS BEPERKT MET MAXIMAAL 50 GASTEN OP ONS MOOIE TERRAS EN 30 GASTEN BINNEN ONTVANGEN. WIJ ZIJN OPEN VAN10.00 TOT 22.00 OM EEN PLAATS TE GARANDEREN MOET U RESERVEREN. DAT KAN ALLÉÉN TELEFONISCH 023-5261505

GEOPEND VAN

10.00 TOT 22.00

ZAAL, VERGADERINGEN, FEESTJES, CONDOLÉANCES, LUNCHES, DINERS EN CATERING

U KUNT BIJ ONS OOK MET GROTERE GROEPEN À LA CARTE LUNCHEN EN DINEREN   

ZAALHUUR

U kunt bij vergaderingen, presentaties en trainingen gebruik maken van een groot multimediascherm inclusief usb-aansluiting waardoor u alle presentaties via uw eigen laptop duidelijk kunt weergeven. Wi-fi, flipover en muziekaansluiting voor mobiele apparatuur aanwezig. De zaalhuur bedraagt minimaal € 20,- per uur met een minimum van 2 uur.

PARTIJEN

Wij kunnen, samen met u, alle mogelijke buffetten en diners samenstellen. Voor ons zijn er slechts mogelijkheden, geen moeilijkheden! Voor de buffetten geldt een minimum aantal van +/- 20 personen.

Voor al uw vragen en/of offertes voor de zaal in Bloemendaal mailt u naar: bartjebloemendaal@gmail.com

Voor al uw vragen en/of offertes voor de zaal in Santpoort-Noord mailt u naar: cafebartjeboven@gmail.com

ALGEMENE INFO 

De perfecte locatie voor elke gelegenheid waar u met kleine en grote groepen terecht kunt in de sfeervolle zaal van “Bartje

Bloemendaal” of in onze zaal “Bartje Boven” in Santpoort-Noord. Voor vergaderingen, high tea, condoleance recepties, aangeklede borrels met (luxe) bittergarnituur, feestavonden, walking dinners, buffetten of à la carte lunchen en dineren met grotere groepen. 

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat wij ons uiterste best zullen doen om iedere wens die u heeft op een passende manier in te vullen. Bel ons voor een op maat gemaakt arrangement en een persoonlijke offerte. 

Voor informatie voor de zaal in Bloemendaal mailt u naar: bartjebloemendaal@gmail.com

Voor informatie voor de zaal in Santpoort-Noord mailt u naar: cafebartjeboven@gmail.com  

BUFFETTEN EN HAPJES

Wij hebben een ruime keuze in buffetten waaronder:

Tapasbuffet; Satébuffet; Broodjesbuffet en nog veel meer. 

 

Klik op onderstaande foto en zie de mogelijkheden.